Rotskoekies

Hierdie koekies word nie gebak nie. Werk vinnig wanneer jy die hopies uitskep, want dit set nogals gou.

500ml suiker

125ml melk

125ml kakao

125ml botter

125ml grondboontjiebotter

5ml vanieljegeursel

sowat 5 x 250ml hawermout of meusli of ‘n mengsel van die twee

Plaas die suiker, melk, kakao en botter in ‘n kastrol en bring tot kookpunt terwyl gedurig geroer word. Verlaag die hitte en prut dan sowat 3-5 minute lank.

Verwyder van hitte en roer die grondboontjiebotter en vanieljegeursel by. Voeg net genoeg hawermoutmengsel by totdat die mengsel stewig is.

Skep hopies met twee teelepels op velle waspapier en laat staan tot stewig. Lewer sowat 46 hopies.

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out / Change )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out / Change )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out / Change )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out / Change )

Connecting to %s