Gekaramelliseerde uie

Bestanddele:
15 ml olyfolie
3 groot uie, gehalveer en in dun skyfies gesny
45 ml sagte bruinsuiker
45 ml balsamiese asyn
15 ml gedroogde tiemie
sout en varsgemaalde swartpeper na smaak

Metode:
Verhit olie oor matige hitte in ’n braaipan en soteer uie tot heeltemal sag.
Voeg suiker, asyn en tiemie by en geur na smaak. Verlaag hitte effens en roer af en toe, terwyl die uie 10-15 minute sonder ’n deksel prut tot gekaramelliseer.

Laat uie afkoel en gebruik dan op broodjies of op verskeie ander interessante maniere. Dis heerlik op braaibroodjies, pizzas, in ’n slaai of op ’n stukkie gebraaide vleis.

One response

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out / Change )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out / Change )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out / Change )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out / Change )

Connecting to %s