Poker se Peri-peri tjieken livers

Bestanddele:
2 bakkies gevriesde hoenderlewers (nie nodig om te ontvries nie)
4 vars knoffelhuisies, fyn gekap
4 lourierblare
2 (of meer) vars rooi of groen rissies, saadjies verwyder en fyn gekap
halwe uie, fyn gekap
1 tamatie, fyn gekap
1 teelepel peri-peri poeier
sprinkel Worcestershire sous
1 eetlepel tamatiesous
klont botter
derde koppie kookolie
halwe koppie droee wit wyn
sout en peper
4 naeltjies

Metode:
Smelt die botter in ‘n pan en voeg die lewers by. Geur met sout en peper na smaak. Braai oor redelike hoe hitte vir ‘n paar minute. Moenie oorgaar maak nie, die lewers moet sag, pienk en sappig wees. Skep uit in ‘n bak met ‘n deksel en hou eenkant.
Braai die uie, rissies en knoffel tot sag in dieselfde pan waarin die lewers was. Voeg die tamatie by en braai vir omtrent 2 minute. Voeg die res van die bestanddele by.
Prut vir 5 minute. As die sous te dik is, voeg nog witwyn by.
Voeg nou die hoenderlewers by die sous en prut vir nog ‘n minuut of twee totdat dit deurwarm is. Bedien met Portugese brood of rolletjies

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out / Change )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out / Change )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out / Change )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out / Change )

Connecting to %s