Spek-en-avokado-sop

6 porsies

Bestanddele:
* bietjie olie
* 1 ui, gekap
* 2 selderystingels, fyngekap
* 250 g (1 pakkie) spek, gekap
* knypie selderysout
* knypie knoffelsout
* 125 ml (½ k) witwyn
* 5 ml (1 t) suurlemoensap
* 250 ml (1 k) dubbeldikroom
* 3 avokado’s, geskil, ontpit en in blokkies gesny
* 750 ml (3 k) hoenderaftreksel

Metode:
1 Verhit olie en soteer ui en seldery tot sag.
2 Voeg spek by en soteer tot gaar.
3 Geur na smaak met seldery- en knoffelsout.
4 Skep ui-en-spekmengsel in voedselverwerker en voeg wyn en suurlemoensap by. Verwerk tot so glad moontlik.
5 Gooi terug in kastrol en roer room, avokado’s en hoenderaftreksel by.
6 Voeg nog water of hoenderaftreksel by.
7 Verhit weer tot warm en sit dadelik voor.

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out / Change )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out / Change )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out / Change )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out / Change )

Connecting to %s